5 days again

Jupp, 5 daga igjen til jul. Jeg gleder meg kjempe mye til hver eneste jul. Familien samler seg og vi spiser god mat å drikker god drikke. Vi gir også gaver til hverandre. Det er en person jeg ikke har pleid å gi julegave til å det er søskenbarnet mitt, Eirik. Jeg har tenkt til å gi han gave i år, han skal jo feire jul med oss noe som han aldri har gjort tror jeg, om han har gjort det husker jeg hvertfall ikke det.

På lørdag kommer storebroren min lars-einar og kenneth hit til Ålesund for å feire jul med oss. Jeg tror er var sånn at han og kenneth skal feire jula oppe i trondheim neste år. Jeg gleder meg virkelig til at de kommer. Jeg har ikke sett lars-einar siden litt før høstferien da han og fredrik, den andre broren min dro opp til trondheim. Og jeg har ikke sett kenneth siden, ja sommerferien om jeg husket rett. Det er hvertfall lenge siden jeg har sett han.

I dag hadde mora mi bursdag, hun fyllte 50 år. Hun fikk gave av meg, søstra mi og tantebarnet mitt, søskenbarnet hennes, en venn av hun og mormora mi. Det hun fikk orker jeg ikke å si, husker ikke alt hun fikk. Men den eneste gaven jeg ble missunelig på var gaven fra kjæresten hennes, tur til spania. Hun er så heldig, jeg vil sånn til spania!

Men nå orker jeg ikke å skrive mer, så natta.

- Kristine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kristinetv

kristinetv

16, Norge

Kategorier

Arkiv

hits