Onsdag

Da har jeg kommet hjem fra skolen, vi slutta tideligere enn vi pleier så vi rakk bussen som gikk 13:40 fra byen og opp til fjelltun. Jeg og Miriam har bestemt oss får å melde oss på enten åpen dag eller rock i plana eller hva det het. Forresten, jeg og miriam har blitt venna igjen. Vi snakka bare sånn helt plutselig med hverandre og poff vi var venna. Ingen av oss spurte om at vi skulle bli venna igjen eller gi hverandre 1 sjangse til, det bare skjedde. Selv om at jeg føler meg litt utestengt og at hun og sandra har blitt nærmere enn det jeg og Miriam var. Jeg føler på en måte at jeg ikke kjenner hun igjen, hun har forandret seg etter hun begynte på ungdomsskolen.

Vell, jeg gadd ikke å fortelle mer om det. I dag på skolen hadde vi kunst og håndtverk, gym også i de siste timane dro vi til kirka. I kunst og håndtverken fikk vi vite karakterene våres for kunst og håndtverk og gym. I gymmen hadde vi ikke vanelig gym, vi var oppe på klasserommet våres å snakket om førstehjelp, det var så kjedelig og i tillegg var jeg ganske så trøtt så jeg sovnet. Tror ikke at noen merket det, håper ikke noen gjorde det heller. Resten av dagen har jeg planer om å se på film, høre på musikk, vaske kattedoen, være nede med pappa og dusje om jeg rekker det i kveld.

Og forresten, jeg har planer om å lage må gjøre video snart. Kanskje jeg får med Miriam med å lage. Det hadde vært fint om dere kom med tips til hva vi eller jeg skal gjøre.

Ta gjerne en titt innom Miriam sin blogg, miriamstrande.blogg.no

- Kristine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kristinetv

kristinetv

16, Norge

Kategorier

Arkiv

hits