Sorry

Sorry for at jeg ikke har blogga på ca en uke, Men mye har skjedd disse dagene. Som på lørdagen kom Mathilde, tantebarnet mitt på overnattings besøk og i tilegg kom kjæresten til mamma og spiste middag her hos oss. På søndagen baka vi julemanna og jeg dro ut på moa å så på sverre eide synge på chantal, bikbok og vila, etter det kjørte søstra mi meg hjem, hun bor ikke her i Ålesund, men i Tennfjorden. På mandag var jeg syk. På tirsdag var jeg i byen for og finne jobb til i dag, Men de tok enten ikke inn folk på gi en dag eller så hadde de allerede sakt ja til noen. I går skulle eneklig jeg og Miriam opp på fjelltun barnehage og spør om jeg kunne jobbe der men hun ditcha meg, igjen... Dette er fjerde gangen hun har gjort det så tror neppe det at jeg kommer til og tilgi hun. Hun påstår at hun ble mobba og var ukul på grunn av at hun var bestevenn med meg... Men jeg har hvertfall ho silje da. Silje har jeg bokstavlig talt kjent hele livet mitt, vi har vært bestevenner helt siden jeg ble født, hun er forresten 1 år eldre enn meg. I dag skal jeg rydde for å få samle inn penger til fillipinene. Men jeg skal også slappe av, se på pll og glee. I morgen skal vi ha vanelig skole og etter skolen skal jeg til faren min. Pappa helg denne helga. De som har foreldre som fortsatt er i lag er heldige. Fra nå av skal jeg love og blogge minst 1 innlegg hver dag.

Vel jeg kommer sikkert til og skrive et innlegg til før jeg legger mg.

Hva skal du i dag?

- Kristine

2 kommentarer

Miriam

13.12.2013 kl.00:49

Kanskje jeg skal si hva du driver å gjør mot meg: at du truet meg, du slår vennane mine, Det er ikkje jeg som påstår det det er du som sa:

- Du blei mobba fordi du var venn med meg.

- Du har aldri vært kul å du kommer aldri til å bli det.

- Du er en fake bitch.

Det er du som er drit slem mot meg flaks jeg har Sandra og Anne Sofie de g\har vært mye bedre venna en det du har vært..

kristinetv

13.12.2013 kl.23:02

Miriam: Du sier at jeg er fake, at jeg er fucka og sånt. I tillegg sa du ting jeg hadde sakt til deg om meg til Camilla og Sandra. Og en ting, det var den gamle meg som var sånn. Du har ikke sett den nye enda :)

Skriv en ny kommentar

kristinetv

kristinetv

16, Norge

Kategorier

Arkiv

hits